top of page

Sydhavn - 2450

Velkommen til Karens Minde Kulturhus – Sydhavnens ”røde slot”. En kulturoase midt i grønne omgivelser med spændende arrangementer året rundt, en af byens mest hjertevarme caféer samt selskabslokaler til din private fest.

Karens Minde Kulturhus ligger i området Karens Minde, der også rummer en lang række andre aktører, såsom Børnenes Dyremark, Sydhavnens Bibliotek, Børnekulturstedet og mange flere (se nederst på siden). Vi råder også over Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus.

20200823_123833.jpg

Frivillig på Karens Minde

Karens Minde Kulturhus gemmer på den særlige Sydhavns-ånd, som ikke kan beskrives med ord – du er nødt til at blive en del af det.

Bliv en del af noget større. Bliv en del af fællesskabet. Bliv en del af et skabende og kreativt miljø i et ambitiøst, kærligt og skævt hus, der arbejder for at levere blomstrende og spraglet kultur til folket. Bliv en del af Sydhavnen.

Hjælp os med at passe baren, udfold dig i vores køkken, hjælp til ved koncerter, eller kom med et nyt initiativ… vi vil meget gerne høre dine idéer.

​Tlf: 3366 8446

Adresse: Wagnersvej 19. 2450 København SV

Hjemmeside: kmkulturhus.dk

20200823_123908.jpg

Karens Minde Kulturhus placering

bottom of page