top of page

Sydhavn - 2450

Ejendoms Udlejning

2.png

CEJ ejendomme

Om CEJ Sydhavn:

CEJ har oplevet en konstant fremgang gennem de seneste år. Kombinationen af branchens måske højeste kundetilfredshed og mest stabile medarbejderstab har været omdrejningspunkt for den positive udvikling.

Telefon: +45 33 33 82 82

Hjemmeside http://teglporten.com/

2.png

Danica Udlejning

Om Danica Udlejning:

Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op.

Tlf. +45 45 26 01 02

Adresse:  Sluseholmen 16C, 2450 København SV

Hjemmeside: https://sluseholmen.dk/

2.png

 CWobel-bolig.dk

Teglværkskajen er drømmeejendommen for dig, der søger den sjældne kombination af byens mange tilbud, en formidabel udsigt, et levende nærmiljø og samtidig plads til ro og familieliv. Boligerne er designet til et moderne liv med energirigtige løsninger, funktionelt og tidløst design og alle bekvemmeligheder til en lettere hverdag - en hverdag med mere tid til det, der er vigtigt.
 

Telefon: 

Hjemmeside: http://www.teglvaerkskajen.dk/

2.png

Teglholm Brygge 

Teglholm Brygge er lejeboliger for dig, der drømmer om at bo i første række til vandet og tæt på byen, men stadig i et roligt og grønt område. Her får du en lejlighed i god kvalitet med adgang til både beboerlokale samt paddle board- og kajakhotel i pavillonen på træbryggen. Træbryggen ligger helt ud til vandet i forlængelse af Den Grønne Kile. Både træer, planter og opholdssteder fuldender Den Grønne Kile, som krydser hele Teglholmen.
 

Telefon: 22482930 / 29125104

Hjemmeside: http://www.teglvaerkskajen.dk/

2.png

Sluseholmen.dk

Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled.


Adresse: Sluseholmen 16A, 2450 København SV.

Telefon: 45 26 01 02

Hjemmeside: https://sluseholmen.dk/

2.png

NPV A/S - TANGHOLM

Tangholm er den fjerde og den største af de seks boligøer, og består af 264 attraktive og moderne, men forskellige lejligheder. Foruden udsigt til havnefronten har alle lejlighederne mindst én altan, med udsigt til vand og flere har både altan og privat tagterrasse.

Telefon: +45 70 21 01 13

Hjemmeside: https://engholmene.dk/tangholm/ Se også https://npv.as/projekter/

bottom of page